Etsimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen uutta YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ PUHTAUSPALVELUIHIN.

Tehtävässä hakijoilta edellytämme aikaisempaa kokemusta esihenkilön tehtävistä sekä jo alalta hankittua kokemusta. Toivomme siis sinun olevan puhtaanapitoalan rautainen ammattilainen, joka hallitsee keskeisimmät liiketoiminnan tehtävät budjetoinnista aina henkilöstön johtamiseen.

Toimenkuvan keskeisimmät tehtäväsi ovat vastata puhtauspalveluiden liiketoiminnasta kokonaisuudessaan. Yksikön taloudellinen seuranta ja suunnittelu, kannattavuus ja tarjouslaskenta ovat hakemallemme henkilöllä jo entuudestaan hallussa. Esihenkilön tehtävät sekä rekrytoinnit ovat myös tärkeimmät kokonaisuudet, joiden parissa tulet työskentelemään päivittäin. Tiimiisi kuuluu palveluesihenkilöt sekä muut puhtaanapidon ammattilaiset ja kaiken kaikkiaan osastolla on noin 100 työntekijää. Pääsääntöinen työkielesi on suomi.

Toiminta-alueesi sijoittuu Tampereen/Pirkanmaan alueelle. Asiakkuudet löytyvät aina taloyhtiöistä yksityisiin liiketiloihin. Työnteon paikkana on Tampereen Nekala. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö ja aloitus on mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti oikean henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta:

•  Toimit positiivisella, innostavalla ja huolellisella asenteella sekä sinulta löytyy myynnillinen pilke silmäkulmasta.

•  Jo alalta hankittua kokemusta niin puhtaanapidon kuin esihenkilön tehtävissä toimimisesta

•  Mahdollisuutta toimia ja työskennellä yrityksen toimitiloissa sekä olla jatkuvasti yrityksen arjessa läsnä.

•  Suomen- ja englannin kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit tästä avaintehtävästä kasvavassa ja uudistuvassa kiinteistöalan yhtiössä, jätä hakemuksesi ja CV; rekrytoinnista vastaa rekrytointikumppanin ominaisuudessa Innolink Staff Oy.

Lisätietoja rekrytointiprosessin kulusta voit tiedustella sähköpostitse Innolink Staffin Jarkko Varviolta, jarkko.varvio@innolink.fi tai Eemeli Kakolta, eemeli.kakko@innolink.fi