Haemme PALVELUOHJAAJAA PUHTAUSPALVELUIHIN vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on 37,5 h/vko ja sijoittuu pääsääntöisesti arkisin kello 6-16 välille. Tehtävässä pääset osaksi toimivaa ja tiivistä työyhteisöä HH-kiinteistöpalveluissa.

Ohjaajan työssä tarvitaan ajokorttia, koska työ edellyttää liikkumista Tampereen talousalueella. Palveluohjaajan työssä tarvitaan kykyä hallita kokonaisuuksia, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluasennetta ja ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi edellytämme sujuvaa sähköisten järjestelmien hallintaa, kuten tuotannonohjausjärjestelmä ja sähköiset huoltokirjat.

Olet osa palvelualueen palveluohjaajien tiimiä ja työ sisältää ohjaajan tehtävien lisäksi myös siivoustyötä. Tehtävässä edellytämme puhtauspalvelualan työkokemusta ja koulutusta.

Lisätietoja palveluesimies Anu Björkbacka-Lehto, anu.bjorkbacka-lehto@hhkp.fi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.