Rikkaruohot - kuva 1

Rikkaruohot ja sammal pois
UUDELLA VIHERPUTSAAJALLA

Tätä on kaivattu

Ketäpä ei ärsytä laattojen välistä puskevat voikukat tai asfaltista työntyvät, pihaa rumentavat rikkaruohot. Jo pitkään on kaivattu tehokasta ja myrkytöntä rikkaruohojen poistomenetelmää. Greenbuster Pro on alan uusinta uutta. Se poistaa hämmästyttävän tehokkaasti syväänkin juurtuneet rikkaruohot. Tehokkaat teräsharjat poistavat ei-toivotut kasvit poluilta, ajoteiltä, jalkakäytäviltä, pysäköintialueilta ja myös laattojen välistä hellävaraisesti, vaurioittamatta niitä. Myrkytöntä ja tehokasta rikkaruohonpoistoa!

Rikkaruohot - kuva 2

Neljä kolmen sarjan teräsharjaa tekevät rikkaruohoista selvää jälkeä myrkyttömästi.

Rikkaruohot - kuva 2


Täsmäkäytettävä, biologisesti hajoava torjunta-aine estää juurakon jakautumisen

Finalsan Plus on yksi- ja kaksisirkkaisten (esim. voikukka) rikkaruohojen, sammalten ja levien torjuntaan tarkoitettu aine, jonka vaikutus perustuu luontaiseen rasvahappoon. Se hajottaa rikkakasvien vihreiden osien soluseinät, aiheuttaen vedenhukan ja estää juurakon jakautumisen. Lopulta kasvi kuolee kuivumalla. Tuote on turvallinen puiden ja pensaiden juurilla, koska puuvarsien solukot kestävät tuotteen. Täsmäkäytettävästä, biologisesti hajoavasta Finalsan Plussasta ei ole vaaraa muille kasveille, eläimille tai ihmiselle. Istuttaminen voidaan tehdä kahden päivän jälkeen. Koska aine tehoaa myös alhaisissa lämpötiloissa, torjunta voidaan tehdä myös keväällä kasvukauden alussa tai myöhään syksyllä.


...ja vielä on Wille!

Siistiä ja puhdasta pihapintaa – Wille Optim -painepesurilla hienojakoinenkin lika ja pöly pois!


Kolme kovaa konstia ja kaksi kovaa aiheeseen perehtynyttä ammattilaista! Soita meille:


Otto Mäkeläinen

Kiinteistönhoito
ulkotyönjohtaja

puh. 010 3950 226
otto.makelainen@hhkp.fi
Keskusta, Tammela, Kaleva, Lielahti, Tesoma, Nokia, Ylöjärvi

 

Imer Sfarqa
Kiinteistönhoito
ulkotyönjohtaja

puh. 010 3950 433
imer.sfarqa@hhkp.fi
Lahdesjärvi, Peltolammi, Multisilta, Hatanpää, Vihilahti, Nekala, Koivistonkylä, Hallila, Hakametsä, Janka, Lempäälä, Pirkkala


Ympäristöystävällisin terveisin HH-kiinteistöpalvelut