HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on 50 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14,4 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa noin 250 henkilöä.

Haemme nyt reipasta kiinteistönhoitajaa Tampereelle.

Etsimällämme kiinteistönhoitajalla on vankka tekninen osaaminen kiinteistönhoidosta ja mielellään vähintään kiinteistönhoidon perustutkinto suoritettuna. Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Hoidat tehtäväsi aina huolella alusta loppuun saakka. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja se vaatii ajokorttia sekä hyviä atk-taitoja.

Tehtävän palkkaus on TES:n mukainen/sovittavissa. Hae paikkaa pikaisesti, viimeistään 15.5.2022. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.   

Lisätietoja antaa työnjohtaja Mika Huolman, p. 010 3950 314, mika.huolman@hhkp.fi.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti HH:n kotisivujen TÖIHIN MEILLE- linkin kautta.