Olet itsenäiseen työhön kykenevä, reipas ja vastuuntuntoinen. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta. Työkielemme on suomi.

Työt tehdään arkipäivisin ja viikonloput ovat vapaana, joten töiden lisäksi jää aikaa muuhunkin tekemiseen ja kesästä nauttimiseen. Työ on palkitsevaa, sillä työnsä jäljen näkee heti ja asiakkaamme arvostavat hyvin tehtyjä hommia.

Kesätyö voi alkaa jo toukokuussa ja jatkua syyskuulle saakka. Kerrothan hakemuksessasi, minkä ajan pystyt työskentelemään.  Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

 

Puhtauspalvelut

Tarjoamme itsenäisen ja liikkuvan kesätyön siivouksen parissa. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työn suorittamiseen annetaan asianmukainen perehdytys. Sinun tulee olla täyttänyt 16 vuotta. 

Hae kesätöihin 31.5. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus hr-tiimi@hhkp.fi sähköpostiosoitteeseen tai täytä hakemus www.hhkp.fi/ töihin meille – sivulla. Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja onko sinulla ajokorttia.

 

Kiinteistönhoito

Tarjoamme liikkuvan työn ja paljon raitista ilmaa ulkoalueiden puhtaanapitotehtävissä.

Tehtäviin kuuluvat mm. hiekkojen poistot, nurmikonleikkuu ja rikkaruohojen kitkentä.

18 vuoden ikä ja B-ajokortti ovat työssäsi välttämättömiä.

 

Täytä hakemus www.hhkp.fi/ töihin meille -sivulla 15.4. mennessä.

Lisätietoja voit kysyä Imer Sfarqalta p. 010 3950 433