HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14,2 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa noin 260 henkilöä.

Haemme nyt reippaita kiinteistönhoitajia Tampereelle.

Etsimällämme teknisellä kiinteistönhoitajalla on vankka tekninen osaaminen kiinteistönhoidosta ja mielellään vähintään kiinteistönhoidon perustutkinto suoritettuna. Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Hoidat tehtäväsi aina huolella alusta loppuun saakka. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja se vaatii ajokorttia sekä hyviä atk-taitoja.

Etsimme myös kiinteistönhoitajia ulkotöihin. Koneenkuljettajan pitää hallita koneiden ajo (Wille). Odotamme osallistumista myös päivystystyöhön. Ajokortti on työssä välttämätön, C-ajokortti eduksi.

 

Tarvitsemme kiinteistönhoitajan myös muihin ulkotöihin. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme osallistumista myös päivystystyöhön.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Toni Honkanen puh. 010 3950 549, toni.honkanen(at)hhkp.fi