Palveluohjaaja puhdistuspalveluihin

 

HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereella ja lähikunnissa toimiva yksityinen kiinteistöalan palveluyritys, joka työllistää yli 250 alan ammattilaista. Kokemusta kiinteistönhoidosta meillä on kohta puoli vuosisataa! HH:n puhtauspalveluissa työskentelee noin 90 ammattitaitoista siivoojaa ja etsimme nyt joukkoomme palveluohjaajaa.


Palveluohjaajan työssä huolehdit omalta osaltasi, että työt sujuvat asiakaskohteissa hyvin. Työtehtäviisi kuuluu siivoojien perehdytys, laadun varmistus, siivoustehtäviä ja erilaisten sähköisten huoltokirjojen käyttöä. Työsi on liikkuvaa, kohteet sijaitsevat Tampereen talousalueella. Työajoihin saat HH:n auton käyttöösi, joten tarvitset B ajokortin.

Tarjoamme:


Vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä työohjaajien ja palveluesimiehen tuen.


Työehtosopimuksen (Kipa Tes) mukaisen palkan

Työaika pääosin arkisin klo 6-15 välillä (37,5 h viikko).


Hae paikkaa hetimmiten, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työhakemukset kati.lankinen@hhkp.fi tai https://www.hhkp.fi/toihin-meille/