Haemme palveluesimiestä puhtauspalveluihimme.
 
HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on kohta 50 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset.
HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto vuonna 2020 oli 14,2 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 250 henkilöä.
 
Puhtauspalveluiden tulosyksikössä työskentelee yhteensä n. 90 henkilöä kolmella osastolla, joista palveluesimiehet vastaavat yksikönpäällikön alaisuudessa.
Pitkäaikainen palveluesimiehemme on jäämässä eläkkeelle syyskuussa 2021.
 
Haemme nyt puhtauspalveluyksikköömme palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen.
 
Tehtävänäsi on vastata oman osastosi asiakkuuksien ja henkilöstön johtamisesta, budjetista, kustannus- ja laatuseurannasta tavoitteiden mukaisesti. Suunnittelet ja organisoit alueesi työt lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Osastollasi työskentelee n. 25 ammattitaitoista siivoojaa ja 2 siivoustyönohjaajaa, jotka ovat apunasi päivittäisissä työjärjestelyissä. Toimit aktiivisesti yhteistyössä laajan ja monipuolisen asiakaskunnan kanssa ja luot myös uusia asiakassuhteita.
 
Olet puhtauspalvelualan ammattilainen, sinulla on alan koulutus ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Olet tavoitteellinen, kokonaisvaltainen ja taitava vuorovaikuttaja sekä henkilöstöjohtamisessa että toimiessasi asiakasrajapinnassa myös myynnillistä otetta edellyttävissä tilanteissa.
 
Täytä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi.
Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.
 
Rekrytointiprosessin hoitaa kokonaisuudessaan Eezy Henkilöstöpalvelut.
Lisätietoa tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Jukka Liimatta / Eezy Henkilöstöpalvelut, p. 044 496 0964 / jukka.liimatta@eezy.fi.
Työnhakusivulle pääset suoraan tästä: