HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen tamperelainen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 15,5 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä. Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi puhtauspalveluyksikköömme

siivoojaa.

Kokopäiväinen työ tarjoaa toimitila- ja kiinteistösiivousta arkisin klo 6 alkaen akselilla Tesoma – Nokia.  Kohteiden hoitaminen edellyttää työnantajan auton käyttöä ja ajokorttia.

Odotamme hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Aikaisempi työkokemus ja/tai koulutus alalta on plussaa. Työkielenämme on suomi.

Tarjoamme työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä työnohjaajan ja palveluesimiehen tuen. Palkka on työehtosopimuksen (Kipa Tes) mukainen.

Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Kyselyihin vastaa palveluesimies Tuula Leppäkangas, tuula.leppakangas@hhkp.fi.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta.