HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 45 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät siivouksen, kiinteistöhuollon, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on n. 15,5 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa noin 270 henkilöä.

Haemme kesätyöntekijöitä puhtauspalveluihin

Olet itsenäiseen työhön kykenevä, reipas ja vastuuntuntoinen yli 16-vuotias henkilö. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta. Työkielemme on suomi.

Tarjoamme itsenäisen ja liikkuvan kesätyön siivouksen parissa. Työt tehdään arkipäivisin ja viikonloput ovat vapaana, joten töiden lisäksi jää aikaa muuhunkin tekemiseen ja kesästä nauttimiseen. Työ on palkitsevaa, sillä työnsä jäljen näkee heti ja asiakkaamme arvostavat tilojensa siisteyttä ja puhtautta. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työn suorittamiseen annetaan asianmukainen perehdytys.

Kesätyö voi alkaa jo toukokuussa ja jatkua syyskuulle saakka. Kerrothan hakemuksessasi, minkä ajan pystyt työskentelemään.  Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Hae kesätöihin 31.5.2021 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiosoitteeseen hr-tiimi@hhkp.fi tai täytä hakemus kotisivullamme https://www.hhkp.fi/toihin-meille/. Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja onko sinulla ajokorttia.