Kesätöitä

HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 45 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset.

HAEMME REIPPAITA NUORIA KIINTEISTÖNHOIDON ULKOALUEIDEN PUHTAANAPITOTEHTÄVIIN

Tehtäviin kuuluvat mm. hiekkojen poistot, nurmikonleikkuu ja rikkaruohojen kitkentä. Olethan itsenäiseen työhön kykenevä ja vastuuntuntoinen – hoidat hommat aina huolella loppuun saakka? Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja reipasta asennetta.

18 vuoden ikä ja B-ajokortti ovat työssäsi välttämättömiä.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemus www.hhkp.fi/ töihin meille -sivulla 15.4. mennessä.

Lisätietoja voit kysyä Imer Sfarqalta p. 010 3950 433