Muuttoilmoitus


Keskitetysti ja keskeltä toimialuetta palvelemaan

Toiveenamme on ollut jo pitkään saada kaikki toimihenkilömme saman katon alle ja tilat toimialueemme keskeiseltä paikalta sekä saada vielä autot, koneet ja varastotkin samaan keskittymään. Näin olisi logistisesti helppo operoida eri puolille toimialuettamme. Kun meille tuli tieto Viinikankatu 53:n vapautumisesta kokonaisuudessaan edelliseltä käyttäjältä, lähdimme suunnittelemaan, olisiko sieltä saatavilla meille uudet tilat Kanjoninkadun tilojen tilalle. Vuonna 2016 alkanut projekti on nyt valmis, ja uudet tilat on saatu remontoitua. Näin keskittämällä saamme tehostettua toimintaamme ja palveluamme entisestään.

Uusi osoitteemme, Viinikankatu 53, 33800 Tampere, on voimassa 10.2. alkaen.

Muutto 2


Tilat tarpeiden mukaan

Lattiasta kattoon kaikki uutta! Arkkitehti- ja sisustussuunnittelulla tiloihin on loihdittu uusi, toimiva ja nykyaikainen ilme. Päärakennuksen tilat ovat kahdessa kerroksessa:
1. kerroksessa toimii tuotannon henkilöstö, 24/7-asiakaspalvelu ja valvomo.
2. kerroksessa löytyvät HR-, taloushallinta-, asiakaspalvelu- ja tarjouslaskentatiimit sekä johto.

Asiakaspalvelua meiltä saa niin sähköisesti kuin kasvokkainkin. Palvelutiskimme löydät tutusti katutasosta, ja taustajoukot hoitavat sähköiset kanavat yläkerrassa.
Asiakaspysäköinti löytyy asiakaspalvelumme läheisyydestä.

Lisäksi keskittymässä sijaitsee tiloja koneille, kalustolle ja työkaluille. Kaluston korjaamiseen löytyy oma korjaamotila sekä autojen ja koneiden pesemiseen oma pesuhalli. Rakennustekniikalla on oma puusepänverstas ja automaatiolla tila ohjelmoinneille ja esiasennuksille.

Muutto 324/7-asiakaspalvelumme jatkaa tuttuun tapaansa, vaikka osoite muuttuu. Iltaisin ja viikonloppuisin uudessa osoitteessa pihaan ei enää pääse ajamaan suoraan, koska alue on aidattu. Tällä saadaan lisättyä valvomotyöntekijöidemme turvallisuutta ilta- ja yöaikaan. Virka-ajan ulkopuolella alueen portti aukeaa valvomostamme. Näinä aikoina soita numeroon 010 3950 395 ja pyydä portin aukaisua ennen pihaan ajamista.

Muutto 4


Kokonaisvaltaista kiinteistöpalveluosaamista

Kiinteistönhoidon ja puhtauspalveluiden lisäksi talossamme on monen alan erikoisosaamista. Talotekniikan putki- ja ilmastointityöt, sähkötyöt, rakennusautomaatio, erilaiset jäähdytys- ja lämmitysratkaisut, ilmastointi- ja kylmäkonehuollot sekä rakennustekniset työt laidasta laitaan onnistuvat meiltä ammattitaidolla. Monipuoliset valvomopalvelut ja turvapalvelutkin löytyvät saman katon alta. Jos hälytyskeskuspalveluille, valvontakameroille tai hälytysjärjestelmille, piirivartioinnille tai turvallisuuspalveluille on tarvetta, nekin hoituvat vuosikymmenten kokemuksella.


Klikkaa tästä karttaan

 

Uusin, entistäkin tehokkaammin tuulin vuoteen 2021!

Tokke Salonen
toimitusjohtaja