Puhtauspalvelut1


Alusta asti ammattitaidolla

Uusien siivouskohteiden aloituksen taustalla on monta eri vaihetta ennen kuin päästään tositoimiin. Avainten luovutusten yhteydessä suoritetaan aloituskatselmus ja tutustutaan kohteeseen yhdessä asiakkaan kanssa. Henkilövalinnat, tarvike- ja mahdolliset konehankinnat, tavaroiden toimitusasiat sekä työtekijöiden perehdytys kuuluvat myös joka kohteen aloitusvaiheeseen. Näiden lisäksi on myös paljon muita käytännön järjestelyjä vaativia hommia, jotka nekin hoidetaan ennen aloitusta.


Puhtauspalvelut2


Vakityöalueet ja -kohteet vakisiivoojilla

Ammattitaitoisen siivouspalvelun takaavat siivoustyötä ammatikseen tekevät kokopäiväsiivoojat. Vuosien myötä karttunutta ammattitaitoa ei korvaa mikään. Palvelukäytäntömme on, että siivoojat huolehtivat kokonaisvaltaisesti heille nimettyjen kohteiden siivouksesta. Pysyvät siivoustyökohteet ja -alueet ovat niin siivoojiemme kuin asiakkaittemmekin mieleen.

Koulutus ja kohdekohtaiset välineet

Oppia ikä kaikki! Siivousalalla puhaltavat jatkuvasti uudet tuulet. Välineet, koneet ja siivoustavat kehittyvät. Aloitushankintojen yhteydessä voidaan tehdä isojakin konehankintoja. Jatkuva kone- ja tuotekoulutus takaavat ajan hermolla pysymisen. Kohteissa on aina kohdekohtaiset siivousvälineet ja työohje, josta näkee ja voi tarkistaa kohteen sovitut työt. Näin hommat hoituvat siististi ja sovitusti.


Puhtauspalvelut3

Yhteistyökumppaneittemme meille antamat koulutukset ovat tärkeä osa uuden oppimista. Tässä Viledan edustaja Jaana Himberg kohteessa opastamassa mm. duo-moppien käyttöä. HH:lta oppia saamassa Kati (vas.), Julia ja Pirjo.


Puhtauspalvelut4


VTS-kodit kilpailutti – HHkp vakuutti ja voitti

Syksyllä 2020 VTS-kodit kilpailutti 22 kiinteistökohdettaan. HH-kiinteistöpalveluiden Puhtauspalvelut aloitti kohteiden siivoukset marraskuun alussa. Asiakas halusi nimenomaan ammattitaitoista siivouspalvelua vakisiivoojilla. VTS-siivouksista vastaa nyt siivoojatiimi, johon kuuluvat Julia, Jelena (kesk.), Pirjo, Eija (oik.), ohjaajana Kati ja työnjohtajana Kati Lankinen. Kuvassa myös vasemmalla Viledan Jaana Himberg. Hienoa ja tsemppiä uusiin kohteisiin!


Jos tarvitset ammattilaisen otteita niin kiinteistö- kuin toimitilasiivoukseenkin, ota yhteyttä


Annika Enqvist
palvelupäällikkö
Puhtauspalvelut

puh. 010 3950 321
annika.enqvist@hhkp.fi