HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen tamperelainen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 45 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 15,5 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa jo lähes 300 henkilöä.  

Meillä siivotaan niin kuin on sovittu!

Noin 100 HH-kiinteistöpalveluiden siivousalan ammattilaista työskentelee asiakkaidemme luona kohdaten heidät päivittäin kasvoista kasvoihin. Työnsä he tekevät aina yhtä huolellisesti. Siivouksessa laatu on sitä, että tehdään kaikki sovitut asiat, sovittuina aikoina ja sovitulla tavalla. Toimintamme perustuu luottamukselliseen yhteistyöhön ja asiakkaiden kuuntelemiseen. Luotettavuus onkin siivouksessa tärkeintä.

Haemme nyt joukkoomme uusia puhtausalan ammattilaisia!

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Pidämme henkilöstömme ammattitaitoa jatkuvasti yllä koulutuksella ja käytännön työmenetelmien kehittämisellä. Käytämme tarkoituksenmukaisia, siivousaineita, -välineitä ja -koneita. Tavoitteena on tehdä työt hyvin ja kerralla oikein. Meillä tehdään työtä yhdessä, tiiminä. Kaveria ei jätetä. Haluatko mukaan kiinteistöpalvelun tosi ammattilaiseksi?

Sopisitko meille siivoojaksi?

Testaa soveltuvuutesi klikkaamalla "Aloita" https://questionnaires.jobilla.com/81828800-0a08-11eb-b3f3-29c40d9db187