HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 45 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta, ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 15,5 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa jo lähes 300 henkilöä.

Haemme nyt

kiinteistönhoitajaa ulkotöihin koneenkuljettajaksi!

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Pidämme henkilöstömme ammattitaitoa jatkuvasti yllä koulutuksella ja käytännön työmenetelmien kehittämisellä. Käytämme tarkoituksenmukaisia, aineita, työvälineitä ja -koneita. Tavoitteena on tehdä työt hyvin ja kerralla oikein. Meillä tehdään työtä yhdessä, tiiminä. Kaveria ei jätetä. Haluatko mukaan kiinteistöpalvelun tosi ammattilaiseksi?

Testaa soveltuvuutesi klikkaamalla "Aloita"! https://questionnaires.jobilla.com/7cf4c660-fe43-11ea-938a-af188b73e0b7