HH-kiinteistöpalvelut on yksityinen tamperelainen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. Haemme nyt palvelukseemme Tampereelle

 valvomonhoitajaa/vartijaa.

Työ on toistaiseksi voimassaolevaa kokoaikaista 5-vuorotyötä ja tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijaksi hyväksymistä sekä asennetta asiakaspalveluun niin livenä kuin puhelimitse. Arvostamme hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, kovaa stressinsietokykyä, halua oppia joka päivä uutta ja kiinnostusta tai peräti kokemusta rakennusautomaatiosta.

Palkka on TES:n mukainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa palveluesimies Harri Koivisto, p. 010 3950 372, harri.koivisto@hhkp.fi.

Hae tehtävää pikaisesti sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta.