HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 15,5 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa noin 270 henkilöä.

Haemme nyt reipasta kiinteistönhoitajaa Tampereelle. Oletko sinä etsimämme HH-lainen?

Etsimällämme henkilöllä on vankka tekninen osaaminen kiinteistönhoidosta ja mielellään vähintään kiinteistönhoidon perustutkinto suoritettuna. Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Hoidat tehtäväsi aina huolella alusta loppuun saakka.

Työ edellyttää ajokorttia ja hyviä atk-taitoja, palkkaus TES:n /sopimuksen mukaan. Hae paikkaa viimeistään 21.6.2020. Hae tehtävää sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.   

Lisätietoja antaa työnjohtaja Pasi Mäkinen, p. 010 3950 313, pasi.makinen@hhkp.fi.