Ratkaisu lämmitysjärjestelmän ilmaongelmiin

Patteri sanoo pul, pul, pul ja asukas hrrr

Jos patterista kuuluu kuplivaa ääntä ja patteri ei kuumene tai lattialämmitysjärjestelmällä varustetussa huoneistossa on kylmä, huomio kannattaa kääntää lämmitysverkoston ilmaukseen. Ilma verkostossa aiheuttaa monenlaista haittaa. Nesteen lämmönsiirtokyky on heikompi, huoltokäyntien tarve kasvaa, kiertopiirin tasapainotilaan saattaminen on mahdotonta ja verkostossa esiintyy ylimääräisiä ääniä, kuten pulputtamista, kohinaa ja lotinaa. Kaiken kaikkiaan lämmitysjärjestelmä ei silloin toimi taloudellisesti eikä tehokkaasti. Mahdollisimman ilmaton kiertovesi mahdollistaa tehokkaan ja huoltovapaamman lämmitysjärjestelmän. Huolto- tai putkimiehen käsin suorittamille ilmaamisille löytyy meiltä vaihtoehto – lämmitysverkoston ilmanpoistimen vuokraus. Poistimella lämmitysjärjestelmän ilma poistuu tehokkaasti ja veden laatu paranee. Säästöjä syntyy vähentyneistä huoltokäynneistä ja energiatehokkuudesta.

Ilmanpoistin - Kuva 2

Vuokraa ilmanpoistin asennuksineen!

Homma hoituu helposti ja edullisesti vuokraamalla laite. Asentajamme asentaa Spirovent Superior S4A-R -alipaineilmanpoistimen. Laite muuttaa ilman kupliksi, jotka poistuvat ilmanpoistimen kautta. Laitteen läpi kiertänyt (hapeton) vesi pumpataan takaisin järjestelmään ja homma jatkuu niin kauan, kunnes poistetun ilman määrä on saavuttanut hyväksyttävän tason. Tämän jälkeen asentajamme hakee laitteen pois. Vuokrahinnoista voit kysyä lisää Mikolta. Laitteen vuokraus maksaa saavutettujen säästöjen kautta itsensä nopeasti takaisin.

Ilmanpoistin - Kuva 3

Enemmän tehokkuutta, suorituskykyä ja säästöä – vähemmän huollontarvetta ja toimintahäiriöitä

Ilmanpoistin - Kuva 4

Lämpöä ja säästöä tuovaa huolettomuutta kaipaa meistä jokainen

Kiinteistöjen omistajat hyötyvät syntyneistä säästöistä ja asukkaat häiriöttömästä asumisesta. Lämmöstä nauttivat kaikki, niin asukkaat kuin lemmikitkin.


Kysy Mikolta lisää ilmanpoistimen vuokrauksesta ja tee varaus!

Mikko Jykelä
Putki- ja ilmastointityöt
työnjohtaja

puh. 010 3950 375
mikko.jykela@hhkp.fi