Parasta palvelua palkitusti

 

VTS-kodit palkitsi taas vuoden parhaat

VTS-kodit on jo yli kymmenen vuoden ajan mitannut palvelujen laatua monilla eri mittareilla ja palkinnut parhaimmat palveluntarjoajat. HH-kiinteistöpalvelut Oy on pärjännyt hyvin tuloksissa useana peräkkäisenä vuotena.

Vuoden 2019 parhaat
 

HH oli ykkönen kolmessa kategoriassa!

Vuoden 2019 osalta tulokset julkistettiin 9.4., ja neljästä eri kategoriasta HH nappasi kärkipaikat kolmesta. HH oli vuoden 2019 paras siivouspalveluyritys, paras siivooja ja paras kiinteistönhoitaja. Tekemistämme arvioitiin vuoden aikana tarkasti laadunvalvontajärjestelmällä, raportoinnilla asiakkaalle sekä asiakastyytyväisyyskyselyillä. Vuoden 2019 kiinteistönhoitoyritysten joukossa sijoituimme hienosti kolmanneksi. Tämä palveluntuottajien arviointi antaa meille myös tietoa omasta tekemisestämme, ja sijoittuminen kirkkaimmille sijoituksille alan muiden toimijoiden joukossa kertoo, että teemme työmme oikein ja ammattitaidolla.

 

Kiitos kaikille työntekijöillemme – ilman teidän arvokasta työtänne emme olisi palkintoja voittaneet!

Ystävällisin terveisin

Tokke Salonen
toimitusjohtaja