Halytys-1

 

... MUTTA onko kiinteistössäsi talotekniikkahälytykset välittävää laitetta?

Kun kiinteistössä on kaikki hyvin, ei tule miettineeksi, miten homma etenee talotekniikkahälytyksen sattuessa. Meneekö tieto ongelmasta eteenpäin ja kenelle se menee? Osataanko tieto välittää eteenpäin hoitavalle osapuolelle tai onko mahdollinen välittävä laite moitteettomassa, testatussa toimintakunnossa? Toiminnallisuus ja olosuhteet ovat tärkeitä juttuja kiinteistössä, ja niiden arvo tajutaan parhaiten vasta yllättävissä ongelmatilanteissa. Mitä nopeammin hälytysongelma hoidetaan, sitä vähemmän tulee lisäongelmia ja -kustannuksia.

 

Onko laitteeseen liitetty kaikki olennainen?

Onko kylmäkellarin lämpötila laskenut huolestuttavasti? Käykö ilmanvaihto vain puolella teholla, jolloin se voi pahimmillaan aiheuttaa kosteusvaurion? Miten on ilmavirtausten ja lämpötilojen laita? Jos kaikkea olennaista ei ole liitetty talotekniikkahälytyslaitteeseen, jää myös hälytyksen välitys tekemättä ja mahdollisimman pikaisesti tehtävät korjaavat toimenpiteet hoitamatta.

 

Halytys-2

 

Rakennusautomaation valvontaa 24/7

Onko hälytysyhteys HH:lle jo olemassa? Automaatiovalvontamme ja etähallintamme on halutessasi käytettävissä 24/7. Valvova silmämme reagoi heti hälytyksiin, ja hoidamme/optimoimme ongelman itse tai kerromme tilanteen hoitavalle osapuolelle tai esimerkiksi isännöitsijälle aina sopimuksen mukaan.

 

Halytys-3

 

Tehdään yhdessä KIINTEISTÖKIERROS TALOTEKNIIKAN HÄLYTYSJÄRJESTELYIDEN OSALTA ja turvataan talotekniikan toiminta. Kierroksen jälkeen kartoitamme muutostarpeet sekä teemme mahdollisen korjausehdotuksen ja tarjouksen.

Kysy lisää kierroksesta: Juha Seppi / Automaatiotyöt, puh. 010 3950 374, juha.seppi@hhkp.fi