Olet itsenäiseen työhön kykenevä, reipas ja vastuuntuntoinen yli 16 vuotias henkilö. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta. Työkielemme on suomi.

Tarjoamme itsenäisen ja liikkuvan kesätyön siivouksen parissa. Työt tehdään arkipäivisin ja viikonloput ovat vapaana, joten töiden lisäksi jää aikaa muuhunkin tekemiseen ja kesästä nauttimiseen. Työ on palkitsevaa, sillä työnsä jäljen näkee heti ja asiakkaamme arvostavat tilojensa siisteyttä ja puhtautta. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työn suorittamiseen annetaan asianmukainen perehdytys.

Kesätyö voi alkaa jo toukokuussa ja jatkua syyskuulle saakka. Kerrothan hakemuksessasi, minkä ajan pystyt työskentelemään. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Hae kesätöihin 31.5.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus hr-tiimi@hhkp.fi sähköpostiosoitteeseen tai täytä hakemus www.hhkp.fi/toihin-meille– sivulla. Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja onko sinulla ajokorttia.”