HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 45 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on n. 15,5 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa noin 270 henkilöä.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä

kiinteistönhoidon ulkoalueiden puhtaanapitotehtäviin.

Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja vastuuntuntoinen eli hoidat tehtäväsi aina huolella alusta loppuun saakka. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista asennetta.

18 vuoden ikä ja B-ajokortti ovat työssäsi välttämättömiä.   

Ulkoalueiden puhtaanapitotehtäviä (kuten mm. hiekkojen poistot, nurmikonleikkuu, rikkaruohojen kitkentä) on tarjolla jo huhtikuusta alkaen. 

Kiinnostaako? Hae tehtävää 27.3.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus hr-tiimi@hhkp.fi sähköpostiosoitteeseen tai täytä hakemus www.hhkp.fi/ töihin meille – sivulla. Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja millä aikavälillä pystyisit työskentelemään.