HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen tamperelainen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 15,6 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä. Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi talotekniikkayksikköömme

sähköasentajaa.

Tehtävät suoritetaan asiakkaan /tilaajan luona pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. 

Edellytämme alan koulutusta, vahvaa osaamista huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä hyvää kommunikaatiotaitoa ja kykyä itsenäiseen työhön ja yksintyöskentelyyn. Sähköpätevyys S2 luetaan eduksi samoin kuin pitkäjänteisyys, tiimihenkisyys sekä tarkka ja täsmällinen asenne.

Automaatio-, turva- ja/tai kylmätekniikan tuntemus ja osaaminen ovat plussaa. Työvälineisiin kuuluu oleellisena osana myös tietotekniikka, jota käytämme toimintamme ohjaamiseen. Palkka on sopimuksen mukainen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa 30.4.2020 mennessä osoitteessa https://www.hhkp.fi/toihin-meille/ tai sähköpostilla risto.sakkinen@hhkp.fi.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Risto Säkkinen, risto.sakkinen@hhkp.fi, p. 010 3950 573 (klo 12-14).