Automaatio-uutiskirje-otsikko

Moniosaaminen on rakennusautomaatiojärjestelmän hyvän ja onnistuneen järjestelmävalinnan, toimituksen, projektinhoidon ja huollon edellytys. Rakennusautomaatioprojektien vastuuhenkilöiden täytyy tietää tarkasti, mitä ollaan tekemässä ja miten projekti viedään hallitusti alusta loppuun asti. Hoidamme ammattitaidolla hyvin toimivat ja helposti hallittavat kiinteistötekniikan automaatiohankkeet. Olemme toimittaneet jo 400 automaatiojärjestelmää, joten kokemusta todellakin löytyy.

Järjestelmiä on toimitettu mm. näille asiakkaille: YH Kodit Oy, Kojamo Oyj ja Asokodit.

 

Uutta tuoterintamalla: Uudistunut FX-Spider-40/10 keskusohjainyksikkö – helppo ja hyvä kokonaisratkaisu kerrostalojen automaatiosaneerauksiin

Fidelixin FX-Spiderin kompakti koko ja helppo asennus tekevät siitä sopivan keskusyksikön esimerkiksi kerrostalojen automaatiosaneerauksiin. Saneeratussa kohteessa pystytään myös hyödyntämään vanhat anturit ja laitteet. Esimerkiksi jos on jo olemassa Ouman-laitteisto, se on integroitavissa FX-Spideriin.

Keskusyksikössä on 40 integroitua I/O-pistettä ja iso 10,1” kosketusnäyttö. Kasvanut prosessiteho parantaa suorituskykyä, ja integroitu WiFi-reititin mahdollistaa myös vaivattoman etäkäytön vaikkapa tabletilla. Etäyhteys voidaan tarvittaessa hoitaa myös salatummin kotimaisen innovaation TOSIBOXin kautta, joka hyödyntää patentoitua ja tietoturva-auditoitua teknologiaa (ISAE3000).

Uutiskirje-automaatio-artikkelikuva

 

Soita tai laita meiliä Juhalle – siitä se automaatiomatka alkaa

Talotekniikassa jotain vikaa? Onko vanha automaatiokeskus tullut tiensä päähän? Jos automaatiosaneeraus häämöttää, pyydä HH-kiinteistöpalveluilta ehdotus ja tarjous hyvissä ajoin ennen suurempia ongelmia. Mietitään yhdessä paras mahdollinen automaatioratkaisu kohteeseenne. Hoidamme homman avaimet käteen -periaatteella, ja tarvittaessa myös liitämme keskuksen valvomoon. 

 

Ota yhteyttä / sovi tapaaminen:

Juha Seppi
Automaatiotyöt

puh. 010 3950 374
juha.seppi@hhkp.fi