Tehtävänäsi on vastata työhön osallistuvana ohjaajana oman osastosi työntekijöiden perehdyttämisestä, opastamisesta ja töiden organisoinnista työnjohtajan apuna. Osastollasi työskentelee n. 15 kiinteistönhoitajaa. Toimit myös yhteistyössä laajan ja monipuolisen asiakaskunnan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koneidenajotaitoa, käytännön kokemusta, hyviä esimiesvalmiuksia, palveluasennetta ja tietotekniikan osaamista. Arvostamme myös kiinteistönhoitokaluston tuntemusta.

Päivittäiseen työhösi kuuluvat mm. töiden organisointi yhdessä työnjohtajan kanssa sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttö. Talviaikaan osallistut aurauspäivystykseen.

Oletko etsimämme HH:lainen? Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Toni Honkaselta, p. 010 3950 549. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.2.2020 mennessä osoitteeseen toni.honkanen@hhkp.fi.