Haemme nyt kiinteistönhoidon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat kiinteistönhoitajien töiden suunnittelusta ja ohjauksesta sekä huolehdit asiakassuhteista ja kommunikoit joustavasti eri ammattiryhmien kanssa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta, kuten työteknikkoa tai lähiesimiehen ammattitutkintoa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykenet priorisoimaan asioita ja palveluasenteesi on asiakaslähtöinen. Arvostamme lisäksi tietoteknistä osaamistasi ja kiinteistöhuollon teknistä tuntemusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa vakavaraisessa yrityksessä. Työympäristösi on muuttuva ja työyhteisön osana pääset kehittämään itseäsi joka päivä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi Eezy Henkilöstöpalveluiden sivuilla.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Liimatta / Eezy Henkilöstöpalvelut, p. 044 496 0964 / jukka.liimatta@eezy.fi.