Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi puhtauspalveluyksikköömme

osa-aikaista siivoojaa.

Työsi koostuu korjaamotilojen siivouksesta Lielahden alueella. Työ tehdään arkisin aikaisin aamulla tai klo 16:n jälkeen.

Odotamme hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Aikaisempi työkokemus ja/tai koulutus alalta on plussaa. Työkielenämme on suomi.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä työnohjaajan ja palveluesimiehen tuen. Työtunteja on 12,5 h/vko ja palkka on työehtosopimuksen (Kipa Tes) mukainen.

Hae paikkaa hetimmiten sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa palveluesimies Tuula Leppäkangas, tuula.leppakangas@hhkp.fi.