Siivousta sovitulla tavalla

Puhtauspalveluille on ominaista se, että kun kaikki toimii, sitä tuskin huomaa, mutta puutteet huomataan heti. Ja hyvä että huomataan, siisteys vaikuttaa muun muassa viihtyvyyteen arjessa niin kotona kuin työpaikallakin.  

HH-kiinteistöpalveluissa työskentelee noin sata siivousalan ammattilaista, jotka huolehtivat noin 500 kohteen puhtaanapidosta. Vaikka ala on perinteikäs, menetelmät ja puhdistusaineet kehittyvät jatkuvasti ja muutoksia seurataan aktiivisesti. 

 

Talvi ei tuo esteitä perussiivoukselle

Perussiivouksella tarkoitetaan yleensä erikseen sovittavaa kertaluontoista työtä, esimerkiksi lattiapintojen pesua tai vahausta.

"Kiinteistöjen perussiivouksia ja puhtaanapitoja voi tehdä myös talven aikana", vahvistaa puhtauspalveluyksikön toiminnasta vastaava Annika Enqvist.

Eli mikäli lattiat, ikkunat tai seinäpinnat näyttävät kaipaavan kunnon pesua, ota yhteyttä!

 

Sotkulle seis heti sisäänkäynnissä!

Talvi tarkoittaa lähes väistämättä kurakelejä ja sisätiloihin tunkeutuvaa likaa ja loskaa. Ulos kuuluva aines on parasta pysäyttää ennen sen kulkeutumista syvemmälle kiinteistöön.

"Eteismatot ovat tehokas este lian kulkeutumiselle ja mattojen pesu tai vaihto on hyvä suorittaa ennen pahimpia lumi ja loskakelejä," Enqvist ohjeistaa.

Syksyisin kasvaa kiusaus nostaa säiden armoilla oleva polkupyörä turvaan kuiviin sisätiloihin. Oli kyseessä sitten toimisto- tai asuinkiinteistö, polkupyörien ja muiden kulkuvälineiden paikka ei ole sisäänkäynnin edessä tai käytävässä poistumisteitä tukkimassa. Oven eteen jätetyt tavarat ovat turvallisuusriski, mutta hankaloittavat myös puhtaanapitoa.

Siisti sisääntulo antaa myös hyvän vaikutelman koko kiinteistöstä ja sen kunnossapidosta