Etsimme kiinteistösiivouksesta innostunutta siivoojaa. HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereella ja lähikunnissa toimiva yksityinen kiinteistöalan palveluyritys, joka työllistää yli 250 alan ammattilaista. Työsi koostuu pääosin kiinteistösiivouksesta, tuttavallisimmin porrassiivouksesta, Hervannan alueella. Pääset osaksi mukavaa tiimiä ja tekemään työsi itsenäisesti.

Odotamme hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta. Aikaisempi työkokemus ja/tai koulutus alalta on plussaa.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä työohjaajien ja palveluesimiehen tuen. Työtunteja on 37,5 h/vko ja palkka on Kipa Tes:n mukainen.

Hae paikkaa hetimmiten sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.