HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa noin 270 henkilöä. Haemme nyt reipasta kiinteistönhoitajaa Tampereelle. Oletko sinä etsimämme HH-lainen?

Etsimällämme henkilöllä on vankka tekninen osaaminen kiinteistönhoidosta ja mielellään vähintään kiinteistönhoidon perustutkinto suoritettuna. Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Hoidat tehtäväsi aina huolella alusta loppuun saakka.

Työ edellyttää ajokorttia ja hyviä atk-taitoja, palkkaus TES:n /sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja antaa työnjohtaja Mika Huolman, p. 010 3950 314, mika.huolman@hhkp.fi.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää 30.9.2019 mennessä sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta.