Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi talotekniikkayksikköömme sähköasentajaa.

Tehtävät suoritetaan asiakkaan /tilaajan luona, joten työ on keikkaluonteista pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. 

Edellytämme alan koulutusta sekä kykyä vianetsintään, itsenäiseen työhön ja yksintyöskentelyyn. Arvostamme myös työkokemusta huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä hyvää kommunikointitaitoa asiakkaan kanssa.  Sähköpätevyys S2 luetaan eduksi samoin kuin pitkäjänteisyys, tiimihenkisyys sekä tarkka ja täsmällinen asenne.

Automaatio-, turva- ja/tai kylmätekniikan tuntemus ja osaaminen ovat plussaa. Työvälineisiin kuuluu oleellisena osana myös tietotekniikka, jota käytämme toimintamme ohjaamiseen. Palkka on sopimuksen mukainen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa 31.3.19 mennessä osoitteessa https://www.hhkp.fi/toihin-meille/ tai sähköpostilla juha.seppi@hhkp.fi.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Juha Seppi, juha.seppi@hhkp.fi.