Tehtävässä vastaat puhtauspalveluyksikön tuloksellisesta johtamisesta ja pitkäjänteisestä kehittämisestä. Saat johdettavaksesi osaavan ja sitoutuneista ammattilaisista koostuvan n. 100 hengen yksikön. Tehtäväalueitasi ovat mm. palvelukokonaisuuden kehittäminen, asiakkuuksien johtaminen, budjetointi ja resurssien organisointi sekä päivittäinen johtaminen. Saat vastuullesi kannattavan yksikön ja osaavan henkilöstön, jota johdat päämäärätietoisesti ja motivoiden. Osallistut myös osaltasi koko HH:n palvelukokonaisuuden kehittämiseen.

Olet taitava henkilöstöjohtaja ja esimies, joka kannustaa alaisiaan ja organisoi toimintaa kokonaisuuksien tasolla. Ymmärrät liiketoiminnan periaatteet ja tunnistat sekä päivittäisen laadukkaan tekemisen että hyvien asiakassuhteiden merkityksen tärkeyden. Sinulla on näkemyksellisyyttä sekä rohkeutta ja arvostat välitöntä ilmapiiriä, jossa keskitytään laadukkaaseen tekemiseen hyvällä fiiliksellä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahvaa henkilöjohtamisen kokemusta joko toimialalta tai vastaavantyyppisistä palvelukokonaisuuksista.

HH-kiinteistöpalveluiden matalahierarkkisessa organisaatiossa pääset työskentelemään merkittävien asiakkuuksien parissa yhdessä motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavien kollegoiden kanssa. Sinulle tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän lämminhenkisessä perheyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.1.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.