HH-Kiinteistöpalvelut Oy on mukana Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n aloitteesta tehdyssä ”Työ ei syrji” -kampanjassa.

”Kampanjaan oli erittäin helppo lähteä mukaan, sillä yrityskulttuuriimme on aina kuulunut tasa-arvoisuus ja suvaitsevaisuus. Emme hyväksy syrjintää eikä sitä ilmene omassa työyhteisössämme”, sanoo HH-Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja, Tokke Salonen.

”Työ ei syrji” -kampanja on avoin kaikille yrityksille ja työyhteisöille. Sen tavoitteena on tehdä syrjimättömyydestä, yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta itsestään selviä piirteitä suomalaisessa työelämässä.

Suomi tarvitsee jokaisen osaavan työntekijän

Kampanjasivusto www.eisyrji.fi muistuttaa, että syrjimättömyys on kirjattu niin tasa-arvo- kuin yhdenvertaisuuslakiinkin, mutta se ei yksinään riitä. Asennemuutos, asiaan liittyvä tietoisuuden lisääminen ja hyvä yhteishenki ovat tarpeen työsyrjinnän kitkemiseksi.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n mukaan Suomi tarvitsee jokaisen osaavan ja työkykyisen tekijän panosta. ”Syrjimättömyys on koko suomalaisen yhteiskunnan etu ja se kääntyy jokaisen työnantajan, työntekijän ja kansalaisen eduksi” onkin yksi kampanjasivuston viesteistä.

Osallistu kampanjaan!

Haastamme kaikki asiakasyrityksemme ja yhteistyökumppanimme mukaan tähän tärkeään kampanjaan. Osallistuminen on helppoa ja ilmaista verkko-osoitteen https://eisyrji.fi/yritykset/ kautta. Samalta sivustolta voi nähdä jo mukana olevat yritykset.