Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi talotekniikkayksikköömme

     LVI- asentajaa, pääpaino ilmanvaihtotöillä

Edellytämme kykyä oppia uutta ja sopeutumiskykyä erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin. Asentajalla tulee olla talotekniikka-alan koulutus ja halu kehittää työkykyään ja -menetelmiä paremman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Työilmapiirimme on avoin ja reipas. Työvälineisiimme kuuluu oleellisena osana myös tietotekniikka, jota käytämme toimintamme ohjaamiseen. Plussaa on, jos asentajalla on putki-, automaatio- ja/tai sähköosaamista.

Palkka on sopimuksen mukainen ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa 1.10.2018 mennessä sivun yläreunassa olevan TÖIHIN MEILLE- linkin kautta tai sähköpostilla mikko.jykela@hhkp.fi.

 Lisätietoja antaa työnjohtaja Mikko Jykelä, p. 010 3950 375, mikko.jykela@hhkp.fi