HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto vuonna 2016 oli 14,6 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä.

Haemme nyt reippaita siivoojia Härmälä/Hatanpää-alueelle teollisuuslaitos- ja porrassiivoukseen. Työaika on kello 6-14 ma-pe. Oletko sinä etsimämme HH-lainen?

Odotamme kokemusta alalta. Työn luonteen vuoksi tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää 27.7.2018 mennessä kotisivujemme työnhakulomakkeen kautta osoitteessa https://www.hhkp.fi/toihin-meille/. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Alenius, hanna.alenius@hhkp.fi.