HH-kiinteistöpalvelut on yksityinen tamperelainen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. Haemme nyt palvelukseemme Tampereelle asiakaspalveluhenkistä

 kesätyöntekijää valvomoon/hälytyskeskukseen.

Tehtävä edellyttää sopivuutta haastaviin asiakaspalvelutehtäviin ja hyvää paineensietokykyä. Eduksi hakijalle on kiinteistöautomaation tuntemus ja/tai aiempi kokemus vartiointi- tai kiinteistönhoitoalalta. Vartijaksi hyväksymisen on oltava voimassa. Tehtävä edellyttää myös B-ajokorttia sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Työ on vuorotyötä. Valitun henkilön on mahdollista osallistua myös piirivartiointitehtäviin niin halutessaan.

Palkka on TES:n mukainen. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa palveluesimies Harri Koivisto, p. 010 3950 372, harri.koivisto@hhkp.fi.

Hae tehtävää pikaisesti sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta.