HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto vuonna 2016 oli 14,6 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä.

Haemme nyt reippaita siivoojia eri puolille Tamperetta. Oletko sinä etsimämme HH-lainen?

Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Olet vastuuntuntoinen ja hoidat tehtäväsi aina huolella alusta loppuun saakka.

Työkielenämme on suomi. Kannustamme ammattitaidon kehittämiseen. Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää 31.1.2018 mennessä kotisivujemme työnhakulomakkeen kautta osoitteessa https://www.hhkp.fi/toihin-meille/. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Alenius, hanna.alenius@hhkp.fi.