HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä. Haemme nyt

Kiinteistönhoidon työnjohtajaa.

Tehtävänäsi on vastata oman osastosi asiakkuuksien ja henkilöstön johtamisesta, budjetin toteutumisesta, kustannus- ja laatuseurannasta tavoitteiden mukaisesti. Suunnittelet ja organisoit alueesi työt lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Osastollasi työskentelee n. 20 kiinteistönhoitajaa ja palveluohjaaja, joka on apunasi päivittäisissä työjärjestelyissä. Toimit aktiivisesti yhteistyössä laajan ja monipuolisen asiakaskunnan kanssa ja luot myös uusia asiakassuhteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta, hyviä esimiesvalmiuksia, taloudellisten realiteettien hallintaa, palveluasennetta ja tietotekniikan osaamista. Olet tavoitteellinen, kokonaisvaltainen ja taitava vuorovaikuttaja sekä henkilöstöjohtamisessa että toimiessasi asiakasrajapinnassa myös myynnillistä otetta edellyttävissä tilanteissa. Arvostamme myös kiinteistönhoitokaluston tuntemusta.

Päivittäiseen työhösi kuuluvat mm. toiminnanohjausjärjestelmän käyttö, töiden organisointi yhdessä palveluohjaajan kanssa sekä henkilöstöasiat. Talviaikaan työnjohtajana osallistut päivystykseen.

Oletko etsimämme HH:lainen? Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Toni Honkaselta, p. 010 3950 549. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.12.2017 mennessä osoitteeseen toni.honkanen@hhkp.fi