HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto vuonna 2016 oli 14,6 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä.

Etsimme nyt sähköasentajaa. Oletko sinä etsimämme HH-lainen?

Edellytämme alan koulutusta sekä kykyä itsenäiseen työhön ja yksintyöskentelyyn eli vähintään kahden vuoden työkokemusta huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöistä alalta.  Sähköpätevyys S2 lasketaan eduksi samoin kuin asiakaspalvelukyky ja tiimihenkisyys sekä tarkka ja täsmällinen asenne.

Automaatio-, turva- ja/tai kylmätekniikan tuntemus ja osaaminen luetaan eduksi. Palkka sopimuksen mukaan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa 31.12.2017 mennessä osoitteessa https://www.hhkp.fi/toihin-meille/ tai sähköpostilla ari.rytkonen@hhkp.fi. Lisätietoja antaa sähkötöiden johtaja Ari Rytkönen, ari.rytkonen@hhkp.fi.