HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä. Haemme nyt

Kiinteistönhoidon palveluohjaajaa.

Tehtävänäsi on vastata työhön osallistuvana ohjaajana oman osastosi työntekijöiden perehdyttämisestä, opastamisesta ja töiden organisoinnista työnjohtajan apuna. Osastollasi työskentelee n. 20 kiinteistönhoitajaa. Toimit myös yhteistyössä laajan ja monipuolisen asiakaskunnan kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää koneidenajotaitoa, käytännön kokemusta, hyviä esimiesvalmiuksia, palveluasennetta ja tietotekniikan osaamista. Arvostamme myös kiinteistönhoitokaluston tuntemusta.

Päivittäiseen työhösi kuuluvat mm. töiden organisointi yhdessä työnjohtajan kanssa sekä toiminnanohjausjärjestelmän käyttö. Talviaikaan osallistut aurauspäivystykseen.

Oletko etsimämme HH:lainen? Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Toni Honkaselta, p. 010 3950 549. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.11.2017 mennessä osoitteeseen toni.honkanen@hhkp.fi