HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä. Haemme nyt

Rakennustekniikan työnjohtajaa

Tehtävässä tulet vastaamaan rakennusteknisten korjaustöiden organisoinnista ja johtamisesta. Tulet tekemään mitoitus- ja urakkalaskentaa asiakkaidemme korjaus- ja prokjektitöihin. Saat vastuullesi ammattitaitoisista asentajista koostuvan tiimin, mutta olet myös valmis tarpeen vaatiessa itsekin tarttumaan työkaluihin. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä raportoit palvelutuotannon johtajalle.

Olet esimies, joka kannustaa alaisiaan ja organisoi toimintaa tehokkaasti. Hallitset budjetoinnin, tarjouslaskennan sekä kustannus- ja laatuseurannan ja vastaat osastosi taloudesta. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja laatutietoisuus. Arvostamme kokemustasi talo- ja rakennustekniikan projektihallinnan ja urakkalaskennan alueella. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja kokemus.

Oletko etsimämme HH-lainen?

Lisätietoja tehtävästä saat palvelutuotannon johtajalta Petri Alviselta, p. 010 3950 311. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.11.2017 mennessä osoitteeseen petri.alvinen@hhkp.fi