HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto vuonna 2016 oli 14,6 milj. € ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä.

Haemme nyt reippaita kiinteistönhoitajia Tampereelle. Oletko sinä etsimämme HH-lainen?

1. Kiinteistönhoitajia sisätöihin:

Etsimillämme henkilöillä on vankka tekninen osaaminen kiinteistönhoidosta ja alan perustutkinto on eduksi.  Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Etsimämme henkilöt ovat myös vastuuntuntoisia ja hoitavat tehtävänsä aina huolella alusta loppuun saakka.

Ajokortti on työssä välttämätön, palkkaus TES:n /sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

2. Kiinteistönhoitajia ulkotöihin:

Etsimillämme henkilöillä on kokemusta ulkotöissä tarvittavista koneista (esim. Wille). Työ on vakituista ja kokoaikaista. Odotamme osallistumista myös päivystystyöhön.

Ajokortti on työssä välttämätön, C-ajokortti eduksi, palkkaus TES:n /sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 

Jos kiinnostuit, hae tehtäviä 10.11.2017 mennessä sivun yläreunasta löytyvän TÖIHIN MEILLE- linkin kautta.  Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Toni Honkanen, toni.honkanen@hhkp.fi.