VTS Kiinteistöpalvelu Oy palkitsi meidät kiinteistöpäivillään Vuoden kiinteistönhoitoyrityksenä. Tämä oli jo kolmas peräkkäinen vuosi!

Palkitseminen on osoitus siitä, että toimimme strategiamme mukaisesti. Tiedämme, mitä asiakkaamme haluavat ja toimimme sen mukaisesti. Kiinteistöillä suoritetut tekniset tarkastukset, päivittäisseuranta ja raportointi käyttöpäiväkirjaan ovat meillä hanskassa. Näitä asioita olemme VTS-kotien kanssa kehittäneet 2000-luvun alusta saakka. 

Kiinteistöpäivien sanoma oli, että asiakas haluaa entistä enemmän informaatiota kentältä kiinteistönhoitajilta ja siivoojilta. Mitä enemmän tietoa asiakkaalla on poikkeamista, sitä helpompi on puuttua epäkohtiin ja ongelmiin kiinteistöillä.

Olemme saavuttaneet hyvän tason, mutta kilpailu on tiukkaa ja vaatimukset kasvavat saavutusten myötä. Vaikka VTS-kodit olivatkin tyytyväisiä saavutettuun tasoon ja asukastyytyväisyyteen, tavoitteena on edelleen parantaa nykyisestä.