HH-kiinteistöpalvelut on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj. euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 300 henkilöä. Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen

Palvelusuunnittelijaa

Tehtävässä tulet tekemään siivous- ja kiinteistönhoidon palvelutuottamisen mitoitus- ja urakkalaskentaa. Olet osana tarjoustiimiä, joka ylläpitää tarjouslaskennan ja palvelusopimusten prosesseja. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. 

Olet siivouksen ammattilainen ja ATOP -mitoitusohjelman käyttö on sinulla hallussa. Olet hyvä tiimipelaaja, joka osaamisellaan ja osallistumisellaan saa tiimin onnistumaan kovemmissakin haasteissa. Arvostamme kokemustasi varsinkin siivouspalveluiden mitoituksesta ja tarjouslaskennasta, mutta kiinteistöpalvelualan laajempi tuntemus ja esimieskokemus ovat eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva siivousalan koulutus.

Hakemukset 10.4.2017 mennessä kotisivun yläreunassa olevan Töihin meille – lomakkeen kautta. Lisätietoja antavat palvelutuotannon johtaja Petri Alvinen, p. 010 3950 311, ja palvelupäällikkö Hannele Salminen, p. 010 3950 321 (ti-to).