Meidät palkittiin kunniakirjalla ensimmäisenä pirkanmaalaisena yrityksenä pitkäjänteisestä työstä kiinteistöpalvelualan kehittämiseksi. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtajamme Tokke Salonen valtakunnaillisilla kiinteistöpalvelualan päivillä tammikuussa.

Kunniakirjassa todetaan, että me HH:ssa ”teemme erinomaista työtä kiinteistöpalvelualan moniosaajana Tampereen talousalueella”. Palkitsemisen perusteena on suuntaamamme erityishuomio työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Henkilöstöllä on mahdollisuus suorittaa oppisopimuskoulutuksia ja kiinteistöpalvelualan perus- tai erikoisammatti-tutkintoja. Me HH:ssa otamme aktiivisesti vastaan aikuisopiskelijoita työkokeiluun ja –harjoitteluun, ja rekrytoimme harjoittelijoita myös palvelukseemme. HH on tehnyt pitkään kehitystyöta alalla ja yhteistyötä oppilaistosten kanssa.

”Tämä on todella hieno asia, kun meidät on huomioitu ja tekemistämme arvostetaan valtakunnallisella tasolla. Laatu tulee osaamisen ja ammattitaidon kautta, ja sen on meidän vahvuutemme. Henkilöstön kehittäminen ja kouluttamisen mahdollistaminen antaa meille ammattitaitoisia työntekijöitä ja sitä kautta pystymme tarjoamamaan laadukkaita palveluita asiakkaillemme”, toteaa Tokke Salonen.

Tätä jatkamme edelleen.