HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä. Haemme nyt eläköitymisen vuoksi  Hervantaan

 

Kiinteistönhoidon työnjohtajaa

 

Toimenkuva muodostuu kiinteistöhoito-osaston esimiestehtävistä. Työnjohtajana osallistut taloussuunnitteluun ja vastaat osaltasi budjetin toteutumisesta. Työnjohtajana vastaa kiinteistönhoitajien töiden suunnittelusta ja ohjauksesta, lisäksi huolehdit myös asiakassuhteista ja kommunikoit joustavasti eri ammattiryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta, hyviä esimiesvalmiuksia, taloudellisten realiteettien hallintaa, palveluasennetta ja tietotekniikan osaamista. Arvostamme kiinteistönhoitokaluston tuntemusta.

Talviaikaan työnjohtajana osallistut päivystykseen.

 

Päivittäiseen työhösi kuuluvat mm. toiminnanohjausjärjestelmän käyttö, töiden organisointi yhdessä palveluohjaajan kanssa sekä henkilöstöasiat. Paineensietokyvyn on hyvä olla vähintäänkin kohtuullinen, sillä tilanteet voivat muuttua huomattavan nopeasti.

Osastolla on työnjohtajan lisäksi noin 30 työntekijää ja palveluohjaaja. Palveluohjaaja organisoi ulkoalueiden työtehtäviä.

 

Oletko etsimämme HH:lainen?

 

Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Toni Honkaselta puh. 010 3950 549.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.12.2016 mennessä toni.honkanen@hhkp.fi.