Etsimme kylmälaiteasentajaa - / kylmätekniikan huoltomiestä. Oletko sinä etsimämme HH-lainen?

Etsimämme henkilö omaa tehtävään soveltuvan koulutuksen (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet itsenäisen työkyvyn omaava, asiallinen tekijä, joka viihtyy asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Olet kylmätekniikan ammattilainen, joka omaa ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa. Etsimämme henkilö on myös vastuuntuntoinen ja tehokas tekijä, joka ohjaa aktiivisesti omaa työskentelyään ja hoitaa tehtävänsä aina huolella alusta loppuun saakka.

Kylmäaineluvat (yli 3kg) ovat edellytys ja sähköasennusluvat ovat hakijalle eduksi. Työkohteet vaihtelevat Tampereen alueella, joten oman auton (B-kortti) käyttömahdollisuus on eduksi kuten myös voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti.

Palkkaus TES:n /sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä sopimuksen mukaan.