Tehtävässä tulet vastaamaan rakennusteknisten korjaustöiden organisoinnista ja johtamisesta. Tulet tekemään mitoitus- ja urakkalaskentaa asiakkaidemme korjaus- ja projektitöihin. Saat vastuullesi ammattitaitoisista asentajista koostuvan tiimin, mutta olet myös valmis tarpeen vaatiessa itsekin tarttumaan työkaluihin. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä raportoit yksikön palvelupäällikölle.

Olet esimies, joka kannustaa alaisiaan ja organisoi toimintaa tehokkaasti. Hallitset budjetoinnin, tarjouslaskennan sekä kustannus- ja laatuseurannan ja vastaat osastosi taloudesta. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja laatutietoisuus. Arvostamme kokemustasi talo- ja rakennustekniikan projektihallinnan ja urakkalaskennan alueilta. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja kokemus. Oletko etsimämme HH:lainen?

Oletko etsimämme HH:lainen?

Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 12.6.2016 mennessä www.personnel.fi kautta.