Nyt kannattaa napata kesätarjouksesta kiinni, jos taloyhtiössäsi on tarve vaihtaa WC-istuimia. HH-kiinteistöpalveluiden ammattilaiset asentavat taloyhtiöihin vain taloyhtiön hyväksymiä WC-istuinmalleja. Työn tilaajan on hyvä varmistaa jo ennen asennuksen tilaamista, mitkä WC-istuinmallit taloyhtiö on hyväksynyt. Tämän lisäksi tilaajalla täytyy olla isännöitsijän lupa muutostyöhön.

WC-istuimen asennustarjoukseen sisältyy:

  • Vanhan WC-istuimen irrotus, kuljetus jäteasemalle ja jätemaksu
  • Uuden WC-istuimen toimitus asennuspaikalle
  • Uuden WC-istuimen ja sen liitosletkun, mansetin ja suojatulppien asennus
  • Kiinnitys ja tiivistys värittömällä liimamassalla
  • Asennuspaikan siistiminen ja pakkausjätteiden poiskuljetus
  • Työn tarkastus ja luovuttaminen.

Tarjoushinta 149 euroa koskee vain asennustyötä ja ennen 31.8.2016 tehtyjä tilauksia. Tarjoushinta on voimassa Tampereen talousalueella ja se ei koske seinäkiinnikeasenteisia WC-istuimia. WC-istuimen hinta veloitetaan erikseen.

Tilaa asentaja numerosta 010 3950 395 tai sähköpostilla osoitteesta hhkp@hhkp.fi