Kevään korvalla on aika puhdistaa rappukäytävät talven aikana kerääntyneestä hiekasta ja pölystä. Varsinkin liukkaudenestoon käytetty hiekoitussora murskaantuu kaduilla nokimaiseksi hienoainekseksi ja kulkeutuu rappukäytäviin. Sen poistamiseksi HH-kiinteistöpalvelut suosittelee ylläpitosiivousta täydentävää perussiivousta eli suursiivousta.

Perussiivous tilataan aina erityiseen tarpeeseen ja se vaatii usein erikoiskoneita ja -aineita. Perussiivoukseen voi kuulua esimerkiksi seinien, katon, ovien valaisimien, pattereiden, hissien, oviurien ja kaiteiden puhdistaminen. Kiinteistön sauna- ja sosiaalitilat siivotaan ja tarvittaessa desinfioidaan. Myös kellari- tai vinttitilat vaativat toisinaan kertaluonteisen tehosiivouksen.

Perussiivouksen yhteydessä suosittelemme vanhan vahan poistamista ja lattian vahausta. Ammattitaitoisesti tehty lattiavahaus suojaa lattiaa kevään kuratassuilta ja –jaloilta, lialta, naarmuilta ja kulumilta, sekä helpottaa ylläpitosiivousta. Lattian hoito ja puhdistus tehdään aina kiinteistön materiaalit huomioiden.

HH-kiinteistöpalvelujen timanttiset siivoamisen ammattilaiset tekevät työnsä aina huolellisesti. Puhdistetut tilat lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä ja hyvin hoidetut pinnat kestävät pitkään. Säännöllinen huolenpito pintamateriaaleista lisää kiinteistön arvoa. Siisti ja puhdas tila viestii, että taloyhtiöstä pidetään hyvää huolta.